Overige informatie

Op deze pagina vindt u diverse informatie van ons.

Het fotoboek van Molenschot en haar inwoners 2020
In 2020 is het derde fotoboek van Molenschot en haar inwoners uitgebracht. Dit in navolging van het eerste boek uit 2000 en het tweede boek uit 2010. De traditie wordt voortgezet!
De boeken komen regelmatig op tafel bij de inwoners om te worden doorgenomen.

Heeft u nog interesse in een fotoboek van 2020? Stuur dan een mailtje naar gonda@multem.nu. Het boek kost € 12,50.

Molenschot Mobiel
Een groep vrijwilligers vormt Molenschot Mobiel. Zij vervoeren met hun eigen auto mensen die zelf geen vervoer hebben. Autoritten gaan bijvoorbeeld naar de huisarts, het regionale ziekenhuis of een andere zorgverlener. Maar het kan ook vervoer zijn naar winkels, familie of kennissen. Indien gewenst kan ook de partner of begeleider mee evenals een rollator. Op verzoek brengt de chauffeur de cliënt tot aan de balie in het gebouw.

Er wordt gereden binnen een straal van 25 kilometer. De kosten zijn met ingang van 1 januari 2023 € 0,35 per kilometer. De wachttijd mag maximaal 1 uur bedragen. Anders dient u een nieuwe afspraak te maken. Eventuele parkeerkosten als gevolg van de wachttijd zijn voor rekening van de cliënt. Cliënten zijn zeer positief. Er rijdt meestal een bekende chauffeur die op de afgesproken tijd aanwezig is.

Informatie en afspraken voor vervoer maakt u met coördinator Jan Coremans op maandag, woensdag en vrijdag van 09.00-11.00u. Hij is dan telefonisch bereikbaar op 06-23 20 07 32 van Molenschot Mobiel. Noteer dit telefoonnummer; het kan uitkomst bieden. Molenschot Mobiel is er voor u!

Woonvisie Molenschot tot 2030
Als input voor de woonvisie voor de gemeente Gilze en Rijen heeft de werkgroep Wonen een woonvisie over Molenschot tot 2030 opgesteld. Deze woonvisie is in maart 2019 aan de gemeente aangeboden. Benieuwd wat er in staat? Lees hier de Woonvisie.